Siembra

 

Aquest treball neix de la pròpia experiència: el meu amor per la lectura en general, i la poesia en particular. Poques són les editorials que ofereixen un disseny cuidat i atractiu en les seves col·leccions de poesia, i menys encara, si parlem de poesia crítica. Davant d’aquest buit, he sentit la necessitat de treballar una col·lecció poètica en totes les seves formes.

Prenent la línia d’una editorial independent ja existent, Pepitas de Calabaza, una editorial que treballa amb el llibre com a objecte i que tracta amb molta cura el contingut i el grafisme en les seves publicacions, proposo una nova línia d’edició, una col·lecció de llibres de poesia que porta per nom [Siembra] en un exercici realitzat enmarcat per l’assignatura de Comunicació Visual de l’Escola Massana.

Seguint la imatge de l’editorial i prenent les il·lustracions de Paula Bonet, procuro millorar el tractament gràfic de les edicions ja existents dels títols que es presenten com a prototip, cuidant doblement el tractament tipogràfic i aportant una atractiva línia gràfica. L’enquadernació plantejada protegeix el llibre alhora que incorpora un punt de lectura.

En aquest recull es troben els materials impresos i digitals utilitzats en el procés de treball i la realització de la proposta final.

 

FOTOMUNTATGE

 

MANUAL-D'ESTIL

 

COBERTA

 

CONTRACOBERTA

 

 

EN-DEFENSA-PROPIA-v2-2

04A-MANUAL-ESTIL-2-1

04A-MANUAL-ESTIL-2-2

04A-MANUAL-ESTIL-2-3

 

 

Eròtica
Art is concept